Vrtni komplet AT112 10500 litrov (s potopno črpalko)

Dobavni rok: 1 - 3 tedne


POŠLJITE MI PONUDBO / VEČ INFORMACIJ

4.076,14 €

za do 200 m2 strehe (tlorisno), s potopno Inox črpalno enoto


20 let garancije na posodo, 2 leti na črpalno enoto


NA VOLJO TUDI Z MONTAŽO - NIŽJI 9,5% DDV.


RikutecKOMPLET VSEBUJE:
* zbiralnik Rikutec Aqua'terne 112 10500 litrov
(rezervoar povozen do 2,2 t osne obremenitve)
* umirjen dotok
* prelivni sifon z zaščito proti malim živalim
* vstopni jašek
* pohodni pokrov z otroško zaščito
* sesalni filter in nepovratni ventil - poskrbita za čistejši zajem vode
* sitni filter z ohišjem, vgrajen v vstopnem jašku rezervoarja (filter za deževnico po standaru DIN 1989-2, Tip B, do 200 m2 površine strehe)
* vključena črpalna enota TWIN - potopna nerjaveča črpalka z vgrajenim tlačnim stikalom (avtomatski vklop/izklop), zaščito proti suhemu teku z avtomatskim ponovnim zagonom. Ker je v rezervoarju je črpalka tiha in brez sesalnih zgub.


VTOK V REZERVOAR JE NA JAŠKU.

Najpogostejša vprašanja NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O RABI DEŽEVNICE

Izračun velikostiIZRAČUN VELIKOSTI ZBIRALNIKA

Prenos navodilPRENOS: Navodila za vkop

Prenos navodilPRENOS: Navodila potopne črpalne enote TWIN

Logo Rikutec

Komplet vsebuje:

Vstopni jašek – pokriva vrh rezervoarja v njega se vgradi sinusni filter.

Pokrov – raven pohoden pokrov, ki ne moti izgleda vaše zelenice, preko njega greste enostavno s kosilnico (opcija: povozen pokrov).

Sifon – služi kot preliv vode iz vašega rezervoarja, prav tako pa je zaščita pred vstopom malih živali v rezervoar: miši, podgan, …

Umirjen dotok – se vgradi na dnu rezervoarja; do njega vodi cev z vtoka, oz. filtra; njegova funkcija je umirjen dotok v rezervoar z vretjem vode od spodaj navzgor – da se ne dvignejo usedline.

Sesalni filter in nepovratni ventil - poskrbita za čistejši zajem vode.

Sitni filter – filter z ohišjem, vgrajen v vstopnem jašku rezervoarja (filter za deževnico po standaru DIN 1989-2, Tip B, do 200 m2 površine strehe). Umazanija se ulovi v situ, ki ga je potrebno občasno očistiti.

Črpalna enota TWIN - vodno hlajena potopna nerjaveča črpalka z vgrajenim tlačnim stikalom (avtomatski vklop/izklop), zaščito proti suhemu teku z avtomatskim ponovnim zagonom. Ker je v rezervoarju je črpalka tiha in brez sesalnih zgub.

Rezervoar odlikujejo naslednje prednosti:

*    plitvi rezervoarji
*    iz originalnega HDPE – majhna teža izjemna moč
*    material primeren za živila
*    notranja bela stena omogoča optimalno čisčenje rezervoarja
*    povoznost rezeroarja je 2.2 tone osne obremenitve zaradi originalnega materiala HDPE (povozni pokrov – za doplačilo)
*    20 let garancije na rezervoar
*   okolju prijazen – 100 % se da reciklirati

Prehodnost rezervoarjevPopolna prehodnost in statika

Rezervoar je tovarniško spojen z uporabo posebne tehnike (iz več modulov) ter je popolnoma prehoden. Uporaba več manjših modulov namesto enega velikega daje zbiralnikom Aqua’terne 112 izjemno mehanično stabilnost.

Zakaj izbrati Rikutec zbiralnik za deževnico?

Nemška kvaliteta
Podjetje RIKUTEC je priznano, mednarodno podjetje, ki nudi največji HDPE program rezervoarjev za rabo deževnice v Evropi. Na področju rabe deževnice nudi RIKUTEC konkurenčne, kvalitetne rešitve z volumni rezervoarjev tako za eno – in dvodružinske hiše, kakor tudi za komunalne in industrijske objekte.

Originalen HDPE material
Vsi zbiralniki podjetja RIKUTEC so narejeni iz visoko molekularnega polietilena (HDPE) na podlagi tehnologije pihanja plastike. Zbiralniki iz originalnega materiala zagotavljajo bistveno daljšo življenjsko dobo in obstojnost, kot je to pri reciklirani plastiki, kjer se za ponovno predelavo dodajajo vezni materiali, ki pa lahko z leti popustijo.

Celovite rešitve
Pri zbiralniku RIKUTEC dobite pri vsakem zbiralniku že v osnovi zraven vstopni jašek, pokrov na navoj z otroško zaščito, prelivni sifon z zaščito pred malimi živalmi in umirjeni dotok. Lahko pa izbirate med različnimi kompleti (hišni , vrtni), ki zagotavljajo celovito rešitev za rabo deževnice (dodatno rabite le povezovalne cevi).

Kvalitetno shranjevanje vode
Visok vstopni jašek zagotavlja, da je zbiralnik zakopan ca. 90 cm pod zemljo, kar omogoča, da je temperatura vode v zbiralniku celo leto okrog ca. 6-8° C, zaradi teme v rezervoarju pa se ne morejo razviti alge, prav tako pa v tako hladni vodi ne morejo preživeti mikroorganizmi. Kljub 90cm vstopnemu jašku pa so zbiralniki oblikovani tako, da niso zelo globoki.

Priključki

*    dotok DN 110, Preliv DN 100, 1“ plavajoči odvzem
*    možne so tudi ostale velikosti priključkov – po želji

Kapaciteta zbiralnika (litrov) 10500
Tip rezervoarja Plastični (Polietilen HDPE)
Proizvajalec Rikutec (Nemčija)
Povoznost telesa zbiralnika Avto povozen
Mere D x Š x V (v cm) 468 x 238 x 222 (jašek se lahko krajša za do 30 cm)
Teža (kilogramov) 380
Nalagam ...